Sunday, July 10, 2011

Nur Kasih The Movie (2011) PPVRip


Nur Kasih The Movie adalah sebuah cerita bagaimana sebuah keluarga menghadapi setiap ujian daripada Tuhan. Kematian isteri Aidil telah memberikan kesan yang mendalam terutama kepada Aidil sendiri. Dia ditemani oleh dua orang anaknya iaitu Illyas dan Mariam. Adik kepada Aidil yang bernama Adam dan juga isterinya Nur Amina turut membantu untuk memberi semangat kepada Aidil.


Setelah Aidil kembali pulih, Adam dan Nur Amina pulang ke bandar untuk menjalani hidup seperti biasa. Setelah pelbagai usaha dilakukan, akhirnya Nur Amina mengandung. Berita gembira ini telah membuatkan semua orang gembira terutama Adam sendiri. Tetapi kegembiraan tersebut tidak berpanjangan kerana kandungan tersebut telah keguguran.
Akibat daripada kesedihan itu, Adam dan Nur Amina telah pergi ke Jordon untuk menenangkan diri. Mereka melawat banyak tempat-tempat bersejarah di sana. Sehingga pada suatu hari, mereka telah terlibat dalam satu kemalangan keretapi. Pada saat ini, Adam berdoa kepada Tuhan supaya dikembalikan Nur Amina. Akhirnya, mereka berdua telah selamat.

Tarikh Tayangan
Di Pawagam 19 Mei 2011
Pelakon
Remy Ishak, Fizz Fairuz, Tiz Zaqyah, Ayu Raudhah, Liza Othman, Munif Isa, Sara Ali, Adik Mia Sara Nasuha, Adik Ilyas Suhaimi
Pengarah: Kabir Bakhtiar
Lakon Layar: Mira Mustaffa
IMDB Link: Nur kasih: The Movie (2011) – IMDb

Mediafire

Versi AVI [700MB]
Versi RMVB [300MB]

HOTFILE

Versi AVI [700MB]
Part 1 + Part 2 + Part 3 + Part 4

Versi RMVB [300MB]

Part 1 + Part 2

0 comments:

Support by:

Related Posts with Thumbnails

All the Download Links Copy From Other Sites Credit To :


.: TeamGempak.Org :
theamh.com kraetiv.net